Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ Ο ΚΑΡΕΜΠΕ...

Αρκετές σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις αναμένεται να κάνει ο Ολυμπιακός φέτος, σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί και μεταφέρουν τα διάφορα ΜΜΕ.

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από ενίσχυση και ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης ΜΑρινάκης, θα ρίξει στο... τραπέζι τα βαριά χαρτιά του. Ένα από αυτά είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο στρατηγικός σύμβουλος του Ολυμπιακού θα παίξει τον δικό του ρόλο στην ενδυνάμωση του Θρύλου, ό,τι έκανε δηλαδή και την περσινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Γάλλος μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό όσον αφορά σε περιπτώσεις που αφορούν τη Γαλλία και από τη στιγμή που στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Βαλμπουενά, τότε ο Καρεμπέ θα μπορέσει να μεσολαβήσει προκειμένου να τον φέρει στο Λιμάνι.

Ο Καρεμπέ ασχολείται ενεργά με τα θέματα του Θρύλου και το ίδιο αναμένεται να κάνει και φέτος. Είναι διατεθειμένος να υλοποιήσει μια σειρά από τα πρότζεκτ του Ολυμπιακού και αναμφισβήτητα από τη στιγμή που τα ονόματα που «παίζουν» είναι «δυνατά», εκεί θα χρειαστεί η βοήθεια του Γάλλου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :