Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΛΑΣΟ : ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Ο Πάμπλο Λάσο περιμένει έναν βελτιωμένο Ολυμπιακό (17, 4, 20:00/novasports 2) στο δεύτερο παιχνίδι των playoffs της Ευρωλίγκας, αλλά εξέφρασε την πεποίθησή του πως η Ρεάλ Μαδρίτης επίσης μπορεί εμφανιστεί ακόμη καλύτερη στο Palacio de Deportes.

«Είμαι χαρούμενος με την πρεμιέρα. Νομίζω η ομάδα σπουδαία δουλειά σε μία απαιτητική αναμέτρηση. Ήταν μία δυνατή μονομαχία κι ευχόμαστε να ξεκουραστούμε και να προετοιμάσουμε σωστά το Game 2. Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό και πάλι. Είναι δύσκολο να αλλάξεις το πρόσωπο της ομάδος μέσα σ' ένα βράδυ, αλλά πάντα υπάρχουν λεπτομέρειες, τις οποίες μπορείς να προσπαθήσεις να φέρεις στα μέτρα σου. Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική σε μία σειρά playoffs και πρέπει να 'μαστε έτοιμοι γι' αυτό. Η δουλειά μας στην άμυνα κατά την πρεμιέρα ήταν αρκετά καλή και πρέπει να κρατήσουμε τα όλα τα θετικά στοιχεία. Η βελτίωσή μας στην επίθεση προέρχεται απ' την καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Αρχίζοντας από εκεί, πρέπει να 'μαστε σε θέση να διατηρήσουμε το βαθμό συγκέντρωσης και την προσπάθεια, που κάναμε στο Game 1» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης ο 46χρονος Βάσκος προπονητής της.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :