Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΤΑΚΟΥΡΙΔΗΣ : ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Το νόμισμα ο Γιάννης Τακουρίδης το έχει δει και από τις δύο πλευρές. Το είδε ως παίκτης του Ηρακλή τη σεζόν 2011-2012 όταν η ομάδα του έχασε δύο φορές στη Σύρο από τον Φοίνικα στους τελικούς, το βλέπει και δύο χρόνια μετά ως «Πειρατής» με το «Πειρατικό» να κερδίζει δύο συνεχόμενες φορές τον Ολυμπιακό στους ημιτελικούς.

Το 2-0 και στις δύο περιπτώσεις έγινε 2-2 με τον Σαλονικιό κεντρικό να ζητάει πλέον την Τρίτη συνεχόμενη νίκη επί των πρωταθλητών στο «Μελίνα Μερκούρη» την προσεχή Τετάρτη.

«Μου θύμισε λίγο εκείνους τους αγώνες. Αυτή τη φορά έζησα τα πράγματα από την άλλη πλευρά και αναρωτιέμαι ποιο θα είναι το σενάριο του 5ου αγώνα» έλεγε ο «Τακουρ» στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας με το ρολόι του χρόνου να επιστρέφει στο φινάλε των δύο συγκλονιστικών αγώνων.

«Και οι δύο αγώνες ήταν συγκλονιστικοί. Ακόμα κι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν σκεφτήκαμε την ήττα. Είχαμε πίστη πως θα πάρουμε τη νίκη. Είχαμε ένα φοβερό διήμερο. Δείξαμε ψυχή και πάθος και παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και στους δύο αγώνες πήραμε τις νίκες».

Η συνέχεια βέβαια και πάλι δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα για τους Συριανούς που μπορεί να επιστρέφουν στο Ρέντη τη σειρά ωστόσο χάνουν και πάλι τη δύναμη της ανίκητης έδρας τους. «Η έδρα παίζει ρόλο, μη γελιόμαστε αλλά εδώ που φτάσαμε είμαστε αποφασισμένοι για όλα. Κανείς δεν έχει νικήσει τον Ολυμπιακό δύο ημέρες συνεχόμενες και το πετύχαμε εμείς. Γιατί να μη νικήσουμε και τρίτη; Δεν θα είναι εύκολο. Θα γίνει μία ακόμα μεγάλη μάχη και είμαστε έτοιμοι να την δώσουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Θα αδικήσουμε τον εαυτό μας και την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα εάν γίνει κάτι διαφορετικό. Άλλωστε και στον αγώνα της κανονικής περιόδου χάσαμε 3-2 και για ένα λάθος στο τάι μπρέικ. Ξέρουμε πως για να πάρουμε τίτλο πρέπει να νικήσουμε εκτός έδρας και ήρθε η ώρα να το κάνουμε».

Ο Τακουρίδης έχει απάντηση και για τις απίστευτες ανατροπές της ομάδας του που βρέθηκε να χάνει 14-12 στο πέμπτο σετ του τρίτου ημιτελικού και 2-0 σετ στον τέταρτο. «Από ένα σημείο και μετά διαβάζαμε καλύτερα τον αντίπαλο μας. Δεν ξέρω αν έπαιζε ρόλο και η κούραση ή τυχόν προβλήματα που είχε ο Ολυμπιακός. Δε μπορώ να ξέρω τι γίνεται στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά. Σταδιακά βλέπουμε πιο καθαρά την τακτική του αντιπάλου και μας βγαίνει η δυναμική μέσα στο παιχνίδι. Το γεγονός ότι αντέξαμε σε υψηλό επίπεδο αυτούς τους αγώνες δείχνει πως είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Για τον «Τακουρ» τα όνειρα τίτλου δεν σταμάτησαν να υφίστανται ακόμη και όταν ο Φοίνικας βρέθηκε δύο νίκες πίσω από τον Ολυμπιακό. «Εννοείται πως κάνουμε όνειρα τίτλου. Αν δεν είχαμε στόχο τον τίτλο δεν θα υπήρχε νόημα να σκιζόμαστε όλη τη χρονιά. Ονειρευόμαστε τον τίτλο του πρωταθλήματος από την πρώτη ημέρα που αρχίσαμε προπονήσεις στην Σύρο» λέει και βάζει πλώρη για τον πέμπτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :