Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

«ΒΡΑΖΟΥΝ» ΜΕ ΣΑΡΡΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Ακόμα και το ενδεχόμενο ανακοίνωσης με την οποία θα επιτίθενται στον Γιώργο Σαρρή φέρονται να σκέφτονται στον Ολυμπιακό, αφού υπάρχει πολύ μεγάλος εκνευρισμός με τη στάση της ΕΠΟ σχετικά με όσα έγιναν στην Τούμπα.

Μόνο με... σταυρωμένα τα χέρια δεν πρόκειται να μείνουν στο Λιμάνι, μετά τα έκτροπα στον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι «βράζουν» με τη στάση της Πολιτείας, αλλά και με αυτήν της ΕΠΟ, για το γεγονός ότι το παιχνίδι στην Τούμπα όχι μόνο ξεκίνησε -έστω και με καθυστέρηση- και συνεχίστηκε, αλλά και ολοκληρώθηκε κανονικά παρά τα όσα συνέβησαν.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να λάβουν σχετικές απαντήσεις από την Ομοσπονδία, όπως αναφέρει ο «Γαύρος», ενώ είναι σε τέτοιο βαθμό ενοχλημένοι, που εξετάζουν το ενδεχόμενο ακόμα και της ευθείας επίθεσης προς την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Γιώργο Σαρρή, μέσω ανακοίνωσης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :