Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ... ΓΙΑΝΟΥΖΑΪ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ!

Η απόφαση του Αντνάν Γιανουζάι να αγωνιστεί με την εθνική Βελγίου, μπορεί να έκανε χαρούμενους τους περισσότερους Βέλγους, όχι, όμως τόσο και τον Κέβιν Μιραλάς.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν της Έβερτον εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο ο νεαρός να κληθεί στην εθνική για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία.

«Είχε μεγάλη πίεση για να αποφασίσει και είναι καλό για το Βέλγιο που διάλεξε εμάς, επειδή είναι ένας καλός παίκτης. Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να πάει στην Βραζιλία.

Δεν θα ήταν δίκαιο να μείνει εκτός ένας άλλος καλός παίκτης για κάποιον που δεν ξέρει τους άλλους και δεν έχει παίξει πολύ για την ομάδα του τους τελευταίους μήνες. Ο Αντνάν δεν ξέρει την ομάδα και η αλήθεια είναι ότι τελευταία δεν είχε πολύ χρόνο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν είναι ότι μας λείπουν καλοί παίκτες σε αυτή την θέση. Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες στην θέση του στην εθνική Βελγίου, οπότε θα είναι δύσκολο για εκείνον. Πρέπει να αποδείξει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι μπορεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή στην θέση του. Νομίζω ότι για εκείνον το Euro του 2016 θα ήταν πιο ρεαλιστικός στόχος», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Μιραλάς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :