Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ, ΕΝΤΙΝΓΚΑ ΚΑΙ... ΜΑΡΚΑΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τον τελικό κύκλο των επαφών του για την παραμονή των Τζόελ Κάμπελ και Ντελβίν Εντινγκά και τη νέα περίοδο κάνει ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι είναι εδώ και αρκετό καιρό σε συζητήσεις με την πλευρά της Άρσεναλ και του παίκτη για να μείνει και την προσεχή περίοδο. Για τον Τζόελ Κάμπελ οι πρωταθλητές κάνουν μεγάλη προσπάθεια είτε για να μείνει ως δανεικός είτε για να αποκτηθεί ακόμα και με κανονική αγορά. Όπως όλα δείχνουν αρκετά σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με την υπόθεσή του πάντως να παραμένει δύσκολη, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει και αυτό διότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει... μπάλα μόνος του. Υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι...

Όλα ανοιχτά είναι και για την περίπτωση του Ντελβίν Εντινγκά. Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε διαδικασία επαφών προκειμένου να ανανεώσει τον δανεισμό του διεθνούς Αφρικανού χαφ. Οι δυσκολίες για τον παίκτη της Μονακό έχουν να κάνουν με το οικονομικό μέρος και τις άλλες ομάδες, που ερίζουν για την απόκτησή του.

Κατά τα άλλα ως προς τον Ιβάν Μαρκάνο ο Μίτσελ είναι... υπέρμαχός του με συνέπεια να φαίνεται πως θα γίνει απόπειρα να μείνει και του χρόνου στο Λιμάνι. Πάντως για τον Μαρκάνο είναι πιο απλά και εύκολα τα πράγματα εφόσον ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κάνει την τελική του κίνηση.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :