Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ : ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

Στην αποκάλυψη ότι οι άνθρωποι του Φοίνικα Σύρου είχαν προμηθευτεί εισιτήρια, με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό, προχώρησε ο μάνατζερ των ερυθρόλευκων, Νίκος Μαντούβαλος, ο οποίος, παράλληλα, ανέφερε ότι η ομάδα της Σύρου δεν σεβάστηκε το Θρύλο και η… συνέπειά τους ήταν να αποκλειστούν από τους τελικούς της Α1 βόλεϊ Ανδρών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε εδώ και είμαστε Ολυμπιακός. Παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σ' όλη την διάρκεια της χρονιάς καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι δίχως αύριο και τώρα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Θέλω τέλος να επισημάνω πως κάποιοι από την διοίκηση του Φοίνικα δεν σεβάστηκαν τον Ολυμπιακό και δήλωσαν ότι έχουν κλείσει ήδη εισιτήρια για την Αλεξανδρούπολη.

Αν δεν θέλουν να δουν τους τελικούς του Ολυμπιακού με την Αλεξανδρούπολη τους προτείνουμε να μας δώσουν τα εισιτήρια με 50% έκπτωση».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :