Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Ρεάλ Μαδρίτης και ακόμα ένας διαγωνισμός ημιχρόνου περιμένει τους οπαδούς του.

Η προημιτελική σειρά της φετινής Ευρωλίγκας με τους Ισπανούς μεταφέρεται από τη Δευτέρα (21/04, 20.00) στο φαληρικό στάδιο, με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να στοχεύουν στη νίκη προκειμένου να μείνουν «ζωντανοί» στη μάχη πρόκρισης στο Final Four του Μιλάνο.

Όπως ανακοινώθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης θα υπάρχει διαγωνισμός ημιχρόνου για τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο, σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρία ΝΙΚΕ.

Η ανακοίνωση, μέσω Facebook:

«Διαγωνισμός ημιχρόνου ΝΙΚΕ για τον αγώνα της Δευτέρας (21/04), κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για τα playoffs της Ευρωλίγκας.

Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, πολύ απλά συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο & email) στην εφαρμογή ''ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ'' που υπάρχει στην σελίδα μας.

Βασικός όρος συμμετοχής: Δεδομένη παρουσία σας στον αγώνα με εισιτήριο, διαρκείας ή πρόσκληση.».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :