Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΧΟΣ ΣΤΗ ΡΕΑΛ Ο... ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΣ ΡΟΥΝΤΙ!

Λίγο αντιφατικός, δεδομένα αγχωμένος ασχέτως αν προσπάθησε να το κρύψει επιμελώς: "Δεν θα έχουμε πίεση στο 5ο ματς" δηλώνει ευθύς εξαρχής ο Ρούντι Φερνάντεθ, αλλά η... ψυχούλα του το ξέρει. Σύσσωμη η Ρεάλ φώναζε μετά το 2-0 ότι θα είναι σχεδόν καταστροφικό να επιστρέψει η σειρά στην Μαδρίτη.

Ο Ολυμπιακός όμως, φρόντισε να προκαλέσει ...εγκεφαλικό στον Λάσο και τους παίκτες του, ισοφαρίζοντας την σειρά σε 2-2. Ένας από αυτούς, όχι όποιος κι όποιος, αλλά ο σούπερσταρ των Μαδριλένων, μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα "pamesports.gr".

Έδωσε έμφαση στο 5ο παιχνίδι ο Ρούντι, αλλά και το προφανές σύνθημα στους συμπαίκτες του: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο τελευταίο ματς. Είναι τελικός!»

Όσο για την διαιτησία, αμέσως μετά τη δεύτερη διαδοχική ήττα της «Βασίλισσας», πρόλαβε να ρίξει το καρφάκι του στους γκρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρούντι Φερνάντεθ:

«Δε νιώθουμε πίεση για το 5ο ματς. Γνωρίζαμε πριν τα πλέι οφ ότι είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε εδώ (ΣΕΦ). Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ όλη τη σεζόν για να πάρουμε ως απολαβή το πλεονέκτημα έδρας και το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Παλάθιο την Παρασκευή... Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά, πιο δυνατά από εμάς και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην αναμέτρηση της Παρασκευής».

Για το τι άλλαξε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του προκειμένου να φτάσει στο 2-2: «Προφανώς ο Ολυμπιακός έπαιξε πιο δυνατά στην έδρα του κάτι που επέτρεψαν οι διαιτητές. Από την πλευρά του Ολυμπιακού αυτό ήταν το κλειδί της ισοφάρισης. Από την πλευρά μας παίξαμε καλύτερη άμυνα στην Ισπανία απ' ότι στον Πειραιά και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τώρα».

Για το αν κατάφερε ο Ολυμπιακός να τους εκνευρίσει και το χαμηλό σκορ: «Ναι, είναι αλήθεια, δεν μπήκαν πολλοί πόντοι. Στα πρώτα δύο παιχνίδια παίξαμε πολύ καλά. Δεν είχαμε πίεση, δεν είχαμε νεύρα. Φυσικά όταν παίζουμε στην έδρα μας είναι καλύτερα, έχουμε τον κόσμο και όλα είναι υπέρ μας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο τελευταίο ματς. Είναι τελικός!»

Για το αν θα μοιάζει το τελευταίο ματς με τον περσινό τελικό του Λονδίνου: «Δεν ξέρω.. Πραγματικά δεν γνωρίζω, δεν έχω ικανότητα να διαβάσω το μέλλον! Σίγουρα θα είναι δύσκολο ματς αλλά πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να παίξουμε δυνατά. Θα έχουμε μαζί και τους οπαδούς μας...».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :