Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ «ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ» ΤΗΣ ΡΕΑΛ Μ.

To διήμερο που μας πέρασε, έδειξε σε όλους μας ότι το... "υπεράνω" πρέπει να "σβηστεί" από το λεξιλόγιο όλων στον Ολυμπιακό...

Πρώτα από τον κόσμο και στη συνέχεια από παίκτες, διοικήσεις κτλ...

Τα καμώματα στη Τούμπα λογικά έπεισαν και τον τελευταίο που είχε αμφιβολίες γι'αυτό, χωρίς φυσικά να πάει πίσω το πράγμα στη Μαδρίτη, με τα καραγκιοζιλίκια του Ρούντι και της παρέας του.

Για τον Μπουρούση δεν έχουμε να πούμε τίποτα, τον έχουν μάθει όλοι μετά το διωγμό του από τον Ολυμπιακό, και αν στον πρώτο αγώνα είπαμε "συμβαίνουν αυτά σε έναν αγώνα", το σημερινό με τον Πέτγουεϊ απέδειξε ότι δεν έχει ξεπεράσει κάποια... πράγματα.

Προκλήσεις από παντού λοιπόν και εμείς "υπεράνω"; 

EΣΥ αποφασίζεις οπαδέ του Ολυμπιακού για το πως θα φερθείς... Φυσικά, και το ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ αυτό, ούτε μιλάμε, αλλά ούτε και υποννοούμε έκτροπα που τον μόνο που θα βλάψουν θα είναι η ομάδα μας.

Η φωνή και η αποδοκιμασία αρκεί, αλλά όταν λέμε φωνή... το εννοούμε κιόλας, αλλιώς όποιος δε μπορεί ας κάτσει σπίτι του, δεν είναι κακό... Τώρα πια, ούτε μουρμούρες, ούτε επιφωνήματα απογοήτευσης, ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Πείτε με τρελό και... παλαβό, αλλά η σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης ΔΕΝ έχει τελειώσει.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε το 2-2 και μετά στη Μαδρίτη θα είναι όλα διαφορετικά... Ούτε αυτοί θα σουτάρουν χωρίς άγχος σα να κάνουν προπόνηση, ενώ εμείς θα πάμε ΑΥΤΗ ΤΗ MIA ΦΟΡΑ EΙΤΕΛΟΥΣ με το "μαχαίρι στα δόντια" αν έχουμε καταφέρει να ισοφαρίσουμε τη σειρά. Και αυτή τη φορά θα ξέρουμε ακριβώς τι μας περιμένει... Επίσης, θέλω να πιστεύω ότι το δεύτερο ημίχρονο του σημερινού αγώνα δίδαξε πολλά...

Κανείς δε πρέπει να... το παρατήσει τώρα, άλλωστε αυτό δεν ταιριάζει με την... αύρα του ΔΙΣ πρωταθλητή ευρώπης.

Κάποιοι παίκτες πρέπει να το πάρουν... αλλιώς και να αποδείξουν ότι δεν είναι καλοί μόνο απέναντι στον Πανελευσινιακό και το Ρέθυμνο. Και μιλάω κυρίως για νεοφερμένους...

Από την άλλη, ΑΝ μείνει έστω και ένα κάθισμα άδειο στον επερχόμενο αγώνα με τη Ρεάλ, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας και δε μπορούμε να μιλάμε για την ομάδα που μας έχει γεμίσει ονειρικές στιγμές. 

Αν δε μπορούν να βρεθούν 11.000 κόσμου στο ΣΕΦ με τη Ρεάλ, ας αποκλειστούμε, αυτό θα μας αξίζει...

Υ.Γ : Για τον Μπαρτζώκα θεωρούμε σωστό να μη μιλήσουμε τώρα που η ομάδα ακόμα δεν έχει τελειώσει την προσπάθειά της, παρά τα όσα ακούμε δεξιά και αριστερά... Θα το κάνουμε μετά το τέλος και του τελευταίου αγώνα των play offs για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδος 2014...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :