Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΡΑΪΚΟΝΕΝ!

Έξαλλος με όσους τον επικρίνουν και τον κατηγορούν για έλλειψη κινήτρου είναι ο Κίμι Ραϊκόνεν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Η παρουσία του Κίμι Ραϊκόνεν μέχρι τώρα είναι απογοητευτική. Είναι μόλις δωδέκατος στη βαθμολογία των οδηγών με 11 βαθμούς έναντι 41 του ομόσταβλού του Φερνάντο Αλόνσο μετά από τέσσερα Grand Prix και ήδη ο Φινλανδός πιλότος της Ferrari κατηγορείται για έλλειψη κινήτρου. Ο ίδιος έδωσε οργισμένη απάντηση στους επικριτές του.

«Δεν ξέρω γιατί πάντα λένε ότι μου λείπει το κίνητρο. Αν δεν είχα κίνητρο, δεν θα ήμουν εδώ. Όλα έχουν να κάνουν με αυτό. Έχουμε κάνει κακούς αγώνες και είναι ατυχές, αλλά έτσι είναι κάποιες φορές. Στόχος είναι η βελτίωση. Χρειάζεται πολλή δουλειά. Σε κανέναν αγώνα μέχρι τώρα δεν ήμασταν ικανοποιημένοι με τα πάντα. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, αλλά όταν βρούμε το ρυθμό μας τα πράγματα θα πάνε καλά», δήλωσε ο Ραϊκόνεν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :