Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ...

Κρίσιμες για τη συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στους δύο πρώτους προημιτελικούς της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, είναι οι δύο προπονήσεις που θα κάνει ο Ολυμπιακός το Σαββατοκύριακο.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης έμαθε την αντίπαλό του στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, που θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα της από την Ζαλγκίρις και από αύριο (12/4) αρχίζει η προετοιμασία του για τις αναμετρήσεις με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, περιμένει με αγωνία να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Πρίντεζης, για να ξέρει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει στα παιχνίδια της Μεγάλης Τρίτης και της Μεγάλης Πέμπτης.

Η κατάσταση του διεθνούς φόργουορντ μετά τον τραυματισμό του στα πλευρά έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό και οι αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για συμμετοχή του κόντρα στους «μερένχες».

Όλα όμως θα κριθούν αύριο και μεθαύριο, αφού δεν αποκλείεται αν δεν μπορέσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, να μπει μεν στην αποστολή, αλλά να παίξει στο δεύτερο παιχνίδι.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :