Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΒΕΣ ΣΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ! (ΒΙΝΤΕΟ & PHOTOS)

Ο Ντάνι Άλβες έδωσε την καλύτερη απάντηση στους ρατσιστές που πετούν μπανάνες στα γήπεδα. Γιατί αυτή που έπεσε στο Μαδριγάλ τη σήκωσε και με απόλυτη ψυχραιμία… την έφαγε.

Δυστυχώς τα παραδείγματα είναι πολλά. Σε γήπεδα ανά τον κόσμο οπαδοί προσπαθούν να βγάλουν τα ρατσιστικά τους κόμπλεξ, πετώντας μπανάνες και θέλοντας να πικάρουν τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές.

Ο Άλβες έδωσε την κατάλληλη απάντηση σε όλους αυτούς και η κίνησή του αποτελεί παράδειγμα και για το πώς θα πρέπει να αντιδρούν οι συνάδελφοί του σε ανάλογα περιστατικά, γιατί δυστυχώς, αυτή η αστειότητα θα συνεχίσει να γίνεται.

Διότι την ώρα που ο Βραζιλιάνος πήγαινε να εκτελέσει το κόρνερ και είδε μπροστά στα μάτια του μια μπανάνα, ούτε σάστισε, ούτε διαμαρτυρήθηκε, ούτε τίποτα. Την σήκωσε, έφαγε τη μισή και με απίθανη ψυχραιμία –για την προκειμένη κατάσταση- έστειλε το μήνυμά του.

Φυσικά, όλο το Μαδριγάλ τον χειροκρότησε για την κίνησή του, πέραν λογικά απ' τον... φίλαθλο που προκάλεσε το όλο συμβάν.

Η αντίδραση του Άλβες είναι πρωτοφανής και προκάλεσε εντύπωση σε όλον τον κόσμο του ποδοσφαίρου, ο οποίος συζητά έντονα για αυτό το συμβάν.

Δείτε το βίντεο με τον τρόπο που αντέδρασε ο Ντάνι Άλβες:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :