Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΔΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΓΚΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

Ο ατζέντης του Πουλίδο σχολίασε σε δίκτυο πως έφερε σε νέα επαφή Ολυμπιακό-Τίγκρες, δηλώνοντας άγνοια για υπογραφές, ενώ το γύρο της χώρας έναναν οι ατάκες Μαρινάκη.

Ο Μαουρίτσιο Γκαρσία που συνεχίζει να είναι σε... ρήξη με τον Άλαν Πουλίδο προχώρησε σε νέες δηλώσεις μετά την διαβεβαίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη πως έπεσαν οι υπογραφές με τον παίκτη.

«Προσωπικά ήμουν εκείνος που έφερα ξανά σε επαφή τον Ολυμπιακό με την Τίγκρες. Φρόντισα ώστε οι δύο ομάδες να κάνουν μία νέα προσέγγιση καθότι υπάρχει συμβόλαιο και ρήτρα για τον παίκτη που πρέπει να καλυφθεί για να φύγει», τόνισε αρχικά σε τηλεοπτικό δίκτυο ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

Εκτός αυτού τόνισε πως... «αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσει μία συμφωνία. Δεν ξέρω όμως να έχουν πέσει υπογραφές για να κλείσει ο ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό».

Σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με την επιστολή του Πουλίδο στην Ομοσπονδία απάντησε: «Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί με αυτήν την ενέργεια του Άλαν και τι υπογραφές ψάχνει. Γνήσιες ή μη.

Αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να σας βεβαιώσω για κάτι άλλο... Είναι πιο καλό το να βρίσκεις την χρυσή τομή παρά να κάνεις διαπραγματεύσεις και ρυθμίσεις με δικηγόρους για διάφορα θέματα».

Σχετικά με την σχέση του με τον Πουλίδο είπε: «Δεν είναι καλό να βγάζουμε συνέχεια τα... άπλυτά μας στην φόρα. Τα άπλυτα πλένονται στο σπίτι.

Εκεί δίνονται οι λύσεις. Υπάρχει πρόβλημα με μένα και τον Άλαν αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Μιλήσαμε πρόσφατα όμως θέλω να τον αφήσω να συγκεντρωθεί στο Μουντιάλ. Το πιο σημαντικό για αυτόν είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Πολλά ΜΜΕ στην χώρα προχώρησαν στην δημοσίευση των δηλώσεων του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Πουλίδο. Μάλιστα ένα εξ αυτών ανέφερε πως εντόπισε τον παίκτη που δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διάψευσε κάτι, αποφεύγοντας να μιλήσει.

«Έχω πει αρκετά στον Τύπο...», ήταν το σχόλιό του.

Η Τίγκρες επισήμως δεν πήρε (ακόμα) θέση όμως στα social media της φιλοξένησε τις τοποθετήσεις του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού με την επισήμανση πως αυτές είναι οι θέσεις των ερυθρόλευκων. Την ίδια στιγμή όμως στο Μεξικό γίνεται λόγος πως η Τίγκρες θα πάρει κάποια χρήματα για τον Πουλίδο και ότι ο Ικετσούκβου Ούτσε θα είναι ο διάδοχός του στην ομάδα! Ο Νιγηριανός δηλαδή προορίζεται ως αντί-Πουλίδο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :