Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

«ΑΔΕΙΑΣΕ»... ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ ΜΕΣΙΝΑ Ο ΒΑΤΟΥΤΙΝ!

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, «άδειασε»... δημοσίως τον προπονητή της ομάδας, Έτορε Μεσίνα, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την αποτυχία ΚΑΙ σε αυτό το Final Four.

Σκληρή κριτική στον Έτορε Μεσίνα, τον οποίο φαίνεται πως θεωρεί σχεδόν αποκλειστικά υπεύθυνο για την αποτυχία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final Four του Μιλάνο, άσκησε ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, ο οποίος με δηλώσεις του στη "Sport-Express" τόνισε πως ο Ιταλός τεχνικός δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε και τόνισε την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στο ρόστερ και την… ψυχοσύνθεση της ομάδας.

«Ο προπονητής δεν κατάφερε να βρει μία κοινή γλώσσα επικοινωνίας με την ομάδα και πώς να τη χτίσει. Δεν θέλω να αποδώσω ευθύνες, αλλά το μπάσκετ αλλάζει. Στο ΝΒΑ αυτοί που καθορίζουν τις ομάδες είναι οι παίκτες και το ίδιο έχει αρχίσει να γίνεται στην Ευρώπη. Αν τους στερήσεις τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και είσαι υπερβολικά αυταρχικός, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικά αποτελέσματα. Ο Μεσίνα για δύο χρόνια απέτυχε να φτιάξει μια ομάδα. Είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη, αλλά τώρα είναι η στιγμή για άλλους κόουτς με διαφορετικές προσεγγίσεις στο παιχνίδι και άλλη νοοτροπία», δήλωσε ο Βατούτιν.

«Πριν από τον πέμπτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τον ημιτελικό με τη Μακάμπι έκανα κάποιες κινήσεις για να δώσω κίνητρο στην ομάδα, αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό σε κάθε παιχνίδι και δεν είναι η δουλειά μου. Αν δεν το κάνω, αποδεικνύεται πως οι παίκτες δεν έχουν μεγάλο κίνητρο», πρόσθεσε.

«Είμαι σίγουρος πως με το υλικό που είχαμε μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα και περίμενα περισσότερα. Όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν ήταν κατόπιν εισήγησης του προπονητή και τον ικανοποίησαν απόλυτα. Δεν θέλω να κατηγορήσω τους παίκτες και τους είπα και μετά τον αγώνα πως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Χρειαζόμαστε μια επανεκκίνηση. Δεν μιλάω μόνο σε πρόσωπα, αλλά και από άποψη ψυχολογίας και νοοτροπίας», κατέληξε.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :