Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΠΡΙΝ ΤΟ Coppa Italia!

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας από αυτούς σοβαρά, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του τελικού του Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ της Φιορεντίνα και της Νάπολι στο «Ολίμπικο».

Δυο οπαδοί της Νάπολι και ένας αστυνομικός με πολιτικά ήταν σε ένα αυτοκίνητο και εκεί τους περικύκλωσαν άλλοι οπαδοί - σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport» ίσως ήταν οπαδοί της Ρόμα - και τους επιτέθηκαν.

Τότε ήταν που άρχισαν και οι πυροβολισμοί. Ο αστυνομικός έχει τραυματιστεί στα χέρια, ένας οπαδός στο στήθος και είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο τρίτος λέγεται ότι έχει χτυπηθεί στο κεφάλι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Οι φασαρίες είχαν ξεκινήσει από νωρίς όταν οπαδοί των δυο ομάδων είχαν βρεθεί σε διάφορες περιοχές της Ρώμης και τρεις οπαδοί της Νάπολι τραυματίστηκαν. Ένταση υπήρχε και έξω από το «Ολίμπικο» με οπαδούς της Νάπολι, την οποία έλεγξε η αστυνομία.

Το όλο σκηνικό έφερε ένταση και στο «Ολίμπικο», με τους οπαδούς της Νάπολι να προκαλούν επεισόδια και να ζητούν, ουσιαστικά, να μη διεξαχθεί ο τελικός από τη στιγμή που υπήρχε ο σοβαρός τραυματισμός ενός «δικού τους» ανθρώπου. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάποια στιγμή υπήρξε η πληροφορία ότι ο οπαδός πέθανε, αλλά αμέσως αυτή διαψεύστηκε και τα σχετικά ρεπορτάζ στα ιταλικά ΜΜΕ τροποποιήθηκαν.

Οι οπαδοί της Νάπολι που ήταν στο ένα «πέταλο» ήρθαν σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με ανθρώπους της Νάπολι αλλά και της ιταλικής Ομοσπονδίας, προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Κάποια στιγμή πήγε στο πέταλο των φανατικών ο Μάρεκ Χάμσικ και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα ο μέσος της Νάπολι είπε στον κόσμο ότι ο οπαδός είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει πεθάνει.

Οι διαβουλεύσεις συνεχίστηκαν (ο τελικός ήταν προγραμματισμένος να αρχίσει στις 22:00 αλλά φυσικά κάτι τέτοιο δεν έγινε) και τελικά, αποφασίστηκε να γίνει το παιχνίδι, το οποίο άρχισε με 45 λεπτά καθυστέρηση, στις 22:45.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες από την ιταλική αστυνομία αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο συμβάν δεν συνδέεται με «αθλητικό γεγονός» αλλά είναι ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και αφορά «κοινή» εγκληματική δράση, ωστόσο ουδείς μπορείς να είναι βέβαιος, καθώς οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες.

Η οργή του κόσμου της Νάπολι ήταν δεδομένη και φάνηκε και πριν τη σέντρα, με τις αποδοκιμασίες στην ανάκρουση του ιταλικού εθνικού ύμνου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :