Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

«ΒΛΕΠΕΙ» ΧΑΝΤΕΡ ΓΙΑ... ΑΝΤΙ-ΜΕΝΣΑ ΜΠΟΝΣΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ *VIDEOS*

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού δεν θα φορέσει τελικά τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να εξετάζουν ήδη νέες λύσεις για τη θέση του σέντερ.

Ο Βρετανός φόργουορντ/σέντερ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ και στον Ολυμπιακό εξετάζουν ήδη την αγορά, προκειμένου να βρεθεί ο νέος σέντερ του Θρύλου. Ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα και ενδιαφέρει τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι εκείνο του Οθέλο Χάντερ, που φέτος αγωνίζεται στη Σιένα.

Ο Αμερικανός σέντερ (ύψος 2.03μ., γενν. το 1986) κάνει πολύ καλή χρονιά με την ιταλική ομάδα, καθώς στη Lega A έχει 9.7 πόντους και 6.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ στην Ευρωλίγκα (10 συμμ.) μέτρησε 6.3 πόντους και 6.7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Η Σιένα θα αντιμετωπίσει απόψε (27/06, 21:30) την ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο στον 7ο και τελευταίο Τελικό του ιταλικού Πρωταθλήματος, με τον Χάντερ να είναι εξαιρετικός στη συγκεκριμένη σειρά (πάνω από 15 πόντους και 7 ριμπάουντ μ.ο.)

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν :




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :