Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Αποφασισμένος να αποσυρθεί από την Εθνική όχι λόγω Αγγελόπουλων, αλλά κυρίως λόγω προβλημάτων στα πόδια είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Νιώθει κουρασμένος και με δεδομένα τα προβλήματα στα πόδια δεν αντέχει άλλη μία τόσο σκληρή και μακρά σεζόν. Ετσι φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με δεδομένο πως τα προβλήματα στα πόδια δεν του επιτρέπουν να είναι συνεπής ακόμα και στις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού εδώ και πέντε μήνες αγωνίζεται έχοντας πρόβλημα στο γόνατο του, καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα. Για όσους, ενδεχομένως, να το έχουν ξεχάσει ή ακόμα και να το αγνοούν, αυτά τα προβλήματα ήταν από τον περασμένο χειμώνα, όταν, μάλιστα, είχε αναγκαστεί να μείνει για αρκετές βδομάδες εκτός στο TOP-16, την οποία και δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως.

Στις τελευταίες προπονήσεις των ερυθρόλευκων, μάλιστα, έκανε προπονήσεις μόνο το απόγευμα και ποτέ τα πρωινά με τους συμπαίκτες του ώστε να μην ζορίζει το γόνατο του. Θέλει, λοιπόν, το καλοκαίρι να ξεκουραστεί. Να κάνει την κατάλληλη αποθεραπεία για να είναι απόλυτα υγιής την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τώρα σε ό,τι αφορά στο μέλλον του στον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Σπανούλης είναι γεγονός πως δεν νιώθει και τόσο καλά από τη στάση του κόσμου. Ξέρει πολύ καλά τι γίνεται στις τάξεις των οπαδών με επίκεντρο τον ίδιο. Εχει αντιληφθεί πως υπάρχουν αυτοί που θέλουν να φύγει και αυτοί που δημιούργησαν στο Facebook ειδική σελίδα που του ζητούν να μείνει για πάντα στο Λιμάνι.

Και έτσι ο Σπανούλης τα σκέφτεται όλα… Πέρσι, βέβαια, να θυμίσουμε πως ο Λαρισαίος αστέραςτου ευρωπαϊκού μπάσκετ δεν αποχώρησε για τον απλούστατο λόγο πως ζύγισε τα δεδομένα όχι μόνο από οικονομικής πλευράς. Διότι είχε στα χέρια του τεράστιες προτάσεις ειδικά από την ΤΣΣΚΑ, όμως επέλεξε να μείνει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Τι θα γίνει φέτος; Άγνωστο ακόμα… Το βέβαιο είναι πως οι Ιταλοί έσπευσαν να γράψουν περί της Εφές με δεδομένο πως την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα την κοουτσάρει για δυο, μάλιστα, χρόνια ο Ντούσαν Ιβκοβιτς. Η υπόθεση, λοιπόν, έχει δρόμο ακόμα...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :