Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΤΟΥ ΧΑΪΝΣ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ!

Αμέσως μετά την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος, το όνομα του Κάιλ Χάινς και το σενάριο της επιστροφής του στον Ολυμπιακό, έπαιξε σχεδόν σε όλα τα ΜΜΕ.

Κατ'αρχήν, είναι δεδομένο ότι ο Χάινς δεν... "βρίσκεται" στη Μόσχα και θα γύριζε ευχαρίστως στον Ολυμπιακό και τον Πειραιά. Από μόνο του όμως δε φτάνει...

Υπάρχει μεν ο όρος για τον οποίο όλοι μιλούν, ο οποίος αναφέρει ότι αν έχει πρόβλημα με τη ζωή στη Μόσχα και το κρύο, το συμβόλαιο μπορεί να σπάσει με ένα μικρό μπάι άουτ -υπάρχει και σε άλλους ξένους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας άλλωστε-, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όποια στιγμή θελήσει ο κάθε παίκτης μπορεί να φύγει.

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είναι... κορόιδα, άρα δεν είναι τόσο απλό το θέμα. Εκτός αυτού, το μεγάλο συμβόλαιο που εισπράτει ο Χάινς θα πρέπει να "ψαλιδιστεί" αρκετά για να έρθει στον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι ότι μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή στους Μοσχοβίτες, θα ξεκαθαρίσει οριστικά και το θέμα Χάινς, που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχει λίγες πιθανότητες να λήξει... ευχάριστα για τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με την υπόθεση Λάσμε -χωρίς να αποκλείεται ν'ασχοληθεί στο άμεσο μέλλον- αλλά τις τελευταίες ώρες κάποιες πληροφορίες μιλάνε για σέντερ-έκπληξη, που το όνομά του θα προκαλέσει αίσθηση. Όνομα δεν έχει βγει προς τα έξω -πως θα ήταν άλλωστε... έκπληξη-, αλλά όλες οι πληροφορίες μιλάνε για επαφές ήδη από την πλευρά του Ολυμπιακού με τον παίκτη... 




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :