Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΕΛ



Ο Ολυμπιακός δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής στη δεύτερη πρόταση του ΑΠΟΕΛ για τον Τόμας Ντε Βινσέντι και οι πρωταθλητές Κύπρου στρέφονται σιγά-σιγά σε άλλες περιπτώσεις.

Στον ΑΠΟΕΛ περίμεναν μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας την απάντηση του Ολυμπιακού στη δεύτερη πρόταση που κατέθεσαν για να κάνουν δικό τους τον Αργεντίνο, αλλά αυτήν δεν ήρθε.

Οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν από την αρχή 500.000 ευρώ για να πουν το «ναι» και το καλύτερο που έχει προσφέρει ο σύλλογος της Λευκωσίας είναι 350.000 και θα δώσει μπόνους αν προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Πλέον, αυτό που θα κάνει ο κυπριακός σύλλογος είναι να περιμένει λίγες ημέρες ακόμη, εντείνοντας παράλληλα τις προσπάθειες του για τις άλλες λύσεις που έχει ξεχωρίσει και αγωνίζονται στην ίδια θέση, ως επιτελικοί μέσοι δηλαδή.

Αρέσει ο Αργεντινός Εμιλιάνο Γκάμπριελ Βέκιο της Κόλο-Κόλο. Πάντως, δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, λόγω του οικονομικού. Υπάρχουν και άλλοι δύο παίκτες στη σχετική λίστα, των οποίων το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :