Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ «ΜΠΑΜ» ΤΗΣ ΕΦΕΣ Η ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ!



Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Οζκάν Γιουκζέλ, η Φενέρμπαχτσε ήρθε σε συμφωνία με την Παρτιζάν για την αγορά του Σέρβου γκαρντ, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, έναντι 700.000 δολαρίων.

Η Φενέρ λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Τούρκου δημοσιογράφου, οι οποίες έχουν αρχίσει να διαδίδονται ταχύτατα στο Twitter, ήρθε σε συμφωνία με την Παρτιζάν για την αγορά του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ο Μπογκντάνοβιτς αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο και πιο «ψημένο» ταλέντο της Ευρώπης, καθώς έχει ήδη εμπειρίες από την Ευρωλίγκα και πολλές ομάδες θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Στους τελικούς της Σερβίας μετρούσε λίγο πάνω από 30 πόντους ανά παιχνίδι (123 πόντους σε 4 ματς) και ο Ομπράντοβιτς είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του και νωρίτερα μέσα στη σεζόν που μας πέρασε.

Εάν ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία, τότε είναι δεδομένο πως ο Λίνας Κλέιζα θα αποχωρήσει με πιθανότερο προορισμό την Ρωσία ή την Αρμάνι Μιλάνου που έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :