Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

«ΟΧΙ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΖΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ;

Μετά τους Σπανούλη και Περπέρογλου, ο Νίκος Ζήσης αναμένεται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ, σύμφωνα με το "Sportando".

Ο Νίκος Ζήσης φέρεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να έχει αποφασίσει να μην αγωνιστεί με την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, προφανώς για λόγους ξεκούρασης.

Η πλευρά του παίκτη ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό, αλλά εφόσον ισχύει αυτή η πρόθεση (και ο Φώτης Κατσικάρης, που έχει συνεργαστεί με τον Ζήση στην ΑΕΚ και την Μπιλμπάο), θα πρόκειται για νέο πλήγμα για την ελληνική ομάδα, καθώς διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν πως επέλεξαν να μείνουν εκτός οι Βασίλης Σπανούλης και Στράτος Περπέρογλου, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ενώ υπάρχει και ο ορατός κίνδυνος να λείψουν και οι διεθνείς του Ολυμπιακού, εφόσον δεν βρεθεί λύση στο θέμα που έχει προκύψει με την ΕΟΚ και τις ασφαλίσεις των παικτών του.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :