Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

MVP ΚΑΙ... ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΝΒΑ Ο ΤΖΕΝΤΙΛΕ!



Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν 2013-2014 για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, καθώς οδήγησε την ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο στο πρώτο της Πρωτάθλημα μετά από 18 χρόνια!

Ο Ιταλός γκαρντ/φόργουορντ (γενν. το 1992/ύψος 1.96μ.) αναδείχθηκε MVP των Τελικών του ιταλικού Πρωταθλήματος και ως αρχηγός της Αρμάνι οδήγησε την ομάδα του στον τίτλο (μέτρησε 18 πόντους στο Game 7).

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έκανε σπουδαία χρονιά φέτος (11.4π., 33.3%τρ., 2.4ρ., 2.3ασ. στην Ευρωλίγκα) και πρόσφατα βρέθηκε στο Νο. 53 του NBA draft. Το μέλλον του Ιταλού φαίνεται πως βρίσκεται στον... «μαγικό κόσμο», καθώς ο Daryl Morey, τζένεραλ μάνατζερ των Χιούστον Ρόκετς που έχουν τα δικαιώματά του, τον καλωσόρισε μέσω twitter, λίγο μετά το τέλος της φετινής Lega A!

«Συγχαρητήρια στον Τζεντίλε και το Μιλάνο για την κατάκτηση του ιταλικού Πρωταθλήματος. Ο Αλεσάντρο είναι ο αρχηγός και ο καλύτερος παίκτης στην Ιταλία. Καλώς ήρθες στους Ρόκετς Αλεσάντρο Τζεντίλε!», έγραψε μεταξύ άλλων ο Daryl Morey...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :