Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΜΑΥΡΗ ΜΕ... ΔΡΑΚΟ Η 3η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΡΕΑΛ! (ΡΗΟΤΟ)



Όλο... εκπλήξεις είναι η Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή χρονιά αναφορικά με τις φανέλες που θα φορούν οι παίκτες της την καινούρια περίοδο.

Μέχρι σήμερα ήταν γνωστές πώς θα είναι η εντός και η εκτός έδρας εμφανίσεις της «βασίλισσας», άσπρου και ροζ χρώματος, αντίστοιχα, αλλά τώρα είδε το φως της δημοσιότητας και η... τρίτη εκδοχή.

Οι ποδοσφαιριστές του Κάρλο Αντσελότι θα είναι ντυμένοι στα μαύρα σε κάποιους αγώνες τους που θα το απαιτούν οι περιστάσεις, καθώς η τρίτη τους εμφάνιση έχει αυτό το χρώμα.

Μάλιστα, η φανέλα διαθέτει και ένα... εύρημα που αναμένεται να τραβήξει κόσμο, ο οποίος θα σπεύσει να την αγοράσει, έναν δράκο στο κέντρο, με διακριτικό τρόπο.

Το σχέδιο έκανε ο Ιάπωνας καλλιτέχνης Γιόχτζι Γιαμαμότο και στη δημοσιότητα έβγαλε το θέμα η ιστοσελίδα της Ουρουγουάης «Todo Sobre Camisetas».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :