Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

«ALL IN... ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ»!



Ο μεγάλος στόχος της Βαλένθια είναι εδώ και μέρες ο Κώστας Μανωλάς και όπως αναφέρεται στο εξωτερικό, οι «νυχτερίδες» είναι έτοιμες να κάνουν… all in για να αποκτήσουν τον διεθνή στόπερ του Ολυμπιακού!

«Φουντώνουν» τα δημοσιεύματα για πιθανή μεταγραφή του ερυθρόλευκου αμυντικού στο εξωτερικό!

Η Βαλένθια εδώ και καιρό έχει στην κορυφή της λίστας της τον Κώστα Μανωλά, για να αντικαταστήσει τον Ζερεμί Ματιέ και όπως φαίνεται αναμένεται άμεσα να προσφέρει... τα πάντα για να κάνει δικό της τον παίκτη!

Σύμφωνα μάλιστα με το «tuttomercatoweb», οι «νυχτερίδες» έχουν καταλήξει οριστικά στην περίπτωση του διεθνούς αμυντικού του Θρύλου και ήδη έχουν ξεκινήσει να εντείνουν τις επαφές τους για να γίνει το deal. Φέρονται αποφασισμένοι, δε, να καταβάλλουν ό,τι ποσό χρειάζεται για να τον ντύσουν στα χρώματα της ομάδα τους, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Άλλωστε, μετά την αποχώρηση του Γάλλου για την Μπαρτσελόνα, έχει μπει ρευστό στα ταμεία και ο ισπανικός σύλλογος είναι έτοιμος να το επενδύσει στον Έλληνα «βράχο».

Να θυμίσουμε πως χθες υπήρξε νέο δημοσίευμα που έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Γιουβέντους, ωστόσο σε πρώτη φάση, οι πρωταθλητές Ιταλίας έκριναν υψηλά τα 12 εκατ. ευρώ που φέρεται να ζητούν οι ερυθρόλευκοι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :