Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ... ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ!



Τη... βούλα στην μετακίνησή του στον Ολυμπιακό βάζει ο Κώστας Φορτούνης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπογράφει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους και κατόπιν αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από το Θρύλο!

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα βρεθεί το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας και θα σφραγίσει τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους, βάζοντας την υπογραφή που θα τον (ξανα)κάνει παίκτη του Ολυμπιακού.

Αυτή θα αφορά πιθανότατα συμβόλαιο τεσσάρων ετών, ενώ τα δημοσιεύματα θέλουν την Καϊζερσλάουτερν να λαμβάνει περίπου 500.000 ευρώ από τη μεταγραφή.

Μετά τις υπογραφές, ο Φορτούνης αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό και θα ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα μετά την επιστροφή από τις ΗΠΑ, όπου οι ερυθρόλευκοι θα βρεθεί για «International Champions Cup».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :