Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΤΙ ΛΕΕΙ Η... ΙΤΑΛΙΚΗ «ΠΙΑΤΣΑ» ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΡΟΜΠΙΝΙΟ!

Οι πληροφορίες που φτάνουν από το Μιλάνο -και ειδικότερα από κάποιους κύκλους μάνατζερ-, επιτρέπουν στον Ολυμπιακό να αισιοδοξεί για την περίπτωση Ρομπίνιο. Πληροφορίες που αν επιβεβαιωθούν θα βάλουν... "φωτιά" καλοκαιριάτικα στο "Ελ.Βενιζέλος" αφού θα πρόκειται πραγματικά για βόμβα μεγατόνων.

Αυτά λοιπόν που "βγαίνουν" από Μιλάνο μεριά, είναι κατ'αρχήν οι πολύ καλές σχέσεις του Ολυμπιακού με τη Μίλαν, με την οποία έχει ήδη γίνει κουβέντα φέτος, τόσο για τον Εσιέν όσο και για τον Νιάνγκ. 

Την περίπτωση Ρομπίνιο ο Ολυμπιακός, άρχισε να την "δουλεύει" αμέσως μετά το ναυάγιο των περιπτώσεων Κρκιτς και Ντουρμάζ. Η δήλωση του Κώστα Καραπαπά εκείνη τη μέρα (μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ) μόνο τυχαία ή παραπλανητική δεν ήταν. Ήταν αληθινή 100%...

Ο... μαρτυριάρης Γκαλιάνι αποκάλυψε την προσφορά του Ολυμπιακού, αλλά στο Μιλάνο το πάνε ακόμα πιο μακριά και λένε ότι ο παίκτης είναι θετικός για Ελλάδα και Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες έχουν πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σταρ.

Μία άλλη παράμετρο που αναφέρουν οι συγκεκριμένες πηγές, είναι το γεγονός ότι ο Μίτσελ γνωρίζει πολύ καλά τον Ρομπίνιο από την... τριετή παραμονή του Βραζιλιάνου στη Ρεάλ και θεωρούν ότι ήδη έχει μιλήσει με τον παίκτη (πράγμα που έκανε και σε άλλες μεταγραφικές περιπτώσεις).


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :