Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΟΜΠΙΝΙΟ : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Η μάνατζερ του Ρομπίνιο, Μαρίζα Ράμος, μίλησε στο "Sport24.gr", επιβεβαίωσε την πρόταση του Ολυμπιακού για τον πελάτη της και είπε πως δεν έγινε συνάντηση με τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

Αναλυτικά...

Μπορεί το επίσημο κανάλι της Μίλαν να ανέφερε πως έγινε το απόγευμα της Τρίτης συνάντηση ανάμεσα στην πλευρά του Ρομπίνιο και τον Αντριάνο Γκαλιάνι, αλλά η πλευρά του ποδοσφαιριστή την διαψεύδει επιβεβαιώνοντας πάντως στις δηλώσεις της ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι στο παιχνίδι για την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου της Μίλαν.

Συγκεκριμένα, η Μαρίζα Ράμος τόνισε πως όντως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ρομπίνιο, ότι η περίπτωσή του εξετάζεται από τη Μίλαν και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και πως αναμένεται η απόφασή του.

Η ίδια τόνισε πως ο Ρομπίνιο έχει προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τους ερυθρόλευκους, όπερ σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός πάει για το γερό κόλπο της απόκτησης του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Αρχικά, τόνισε πως "δεν υπήρχε συνάντηση. Δεν υπήρχε ανάγκη για κάποια συνάντηση. Είμαστε στο στάδιο που αναλύουμε τις προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή." Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Γκαλιάνι και η ατζέντης του Ρομπίνιο, δεν επιβεβαίωσε τη συνάντηση που μέχρι και το Milan Channel ανακοίνωσε για το πότε άρχισε και το πότε τελείωσε! Προφανώς έχουν τους δικούς τους λόγους...

Αναφορικά με το αν θα έπαιζε στην Ελλαδα, είπε πως "δεν μπορώ να πω αν είναι ή δεν είναι προτεραιότητα να αγωνιστεί ο Ρομπίνιο στην Ελλάδα. Κάθε πρόταση είναι ξεχωριστή. Είμαστε στο στάδιο που αναλύουμε την κάθε πρόταση. Αν η πρόταση ικανοποιεί τον ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί στην Ελλάδα".

Τέλος, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων: "Είναι και ο Ολυμπιακός, όπως και ομάδες από τη Βραζιλία και τα Η.Α.Ε ανάμεσα στις προτάσεις που έχει ο Ρομπίνιο".

Η υπόθεση είναι ανοιχτή, ο παίκτης έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του και η αγωνία μεγαλώνει. Πάντως, η ίδια είπε πως πράγματι ο Ολυμπιακός παλεύει την υπόθεση, ότι ο πελάτης της δεν έχει πρόβλημα να παίξει στην Ελλάδα και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να λάβει τις αποφάσεις του.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :