Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΠΗΡΕ... ΦΟΡΑ Η ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ!



Η Νεπτούνας πήρε... φόρα και μετά την ανακοίνωση παραμονής του αρχηγού της, Μαρτίνας Μαζέικα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ήρθε η σειρά του Σίμας Γκάλντικας να ανανεώσει με την λιθουανική ομάδα.

Τον βασικό κορμό του ρόστερ της θέλει να διατηρήσει η Νεπτούνας ενόψει του ντεμπούτου της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και προς αυτήν την κατεύθυνση ανακοίνωσε την σήμερα την ανανέωση του συμβολαίου του Σίμας Γκάλντικας.

Ο Λιθουανός φόργουορντ υπέγραψε για ένα ακόμα χρόνο με τον σύλλογο και έτσι θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού στη πρώτη φάση της Εuroleague.

Πέρυσι ο 27χρονος αθλητής αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια στην VTB United League, έχοντας κατά μέσο όρο 6.4 πόντους και 2.8 ριμπάουντ. Στο Εurocup είχε 4 συμμετοχές σκοράροντας 7.8 πόντους και πετυχαίνοντας 4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο Γκάλντικας έχει περάσει όλη την καριέρα του με την Νεπτούνας, με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα στην ουκρανική Ντνίμπρο τη σεζόν 2012-2013.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :