Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΣΕ... ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Ο ΟΛΑΪΤΑΝ!



Ο Μάικλ Ολαϊτάν με βάση νεότερα δημοσιεύματα θα μπορεί να μπει σε φουλ ρυθμούς από τις αρχές Σεπτεμβρίου και μετά.

Τα νεότερα για τον Ολαϊτάν έρχονται σε καθημερινή βάση και όλες είναι... θετικές για το μέλλον του. Ωστόσο δεν έχει δοθεί ακόμα το τελικό ΟΚ για να ενσωματωθεί πλήρως στον Ολυμπιακό, κάτι που αν όλα πάνε καλά θα γίνει περίπου στα μέσα Αυγούστου.

Tότε θα ξεκαθαριστεί οριστικά το πότε και κάτω από ποιές συνθήκες θα γυρίσει στην ομάδα. Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα από τη Νιγηρία ο Μάικλ Ολαϊτάν -που κάνει ατομικές προπονήσεις και ανταποκρίνεται εξαιρετικά στο ειδικό πρόγραμμα θεραπείας του- θα είναι έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς στον Ολυμπιακό από τις αρχές Σεπτεμβρίου και μετά.

Μέσα στο προσεχές διάστημα θα γίνουν και τα τελευταία τεστ στον παίκτη για να προκύψουν και οι τελικές αποφάσεις. Ο Μίτσελ πάντως θα περιμένει μέχρι... τέλους τον παίκτη, όπως έχει δηλώσει, τον οποίο έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Φυσικά ο ίδιος ο Ολαϊτάν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσει το συντομότερο δυνατό.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :