Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ... ΡΕΚΟΡ Ο ΛΟΥΚΑΚΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΡΗΟΤΟ)



Ο Λουκάκου είναι και επίσημα πλέον παίκτης της Έβέρτον, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της περίπου 33 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο αποτελεί ρεκόρ για την ιστορία του συλλόγου.

Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή έναντι του ποσού των περίπου 33 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ποσό αυτό αποτελεί και ρεκόρ για την Έβερτον η οποία -ποτέ μέχρι τώρα- δεν είχε βγάλει από τα ταμεία της ένα τόσο μεγάλο ποσό για μεταγραφή.

«Είμαι πραγματικά τρισευτυχισμένος που ξανάρθα στην Έβερτον», τόνισε ο Λουκάκου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα είναι συμπαίκτης με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς.

«Είχα μια εξαιρετική εμπειρία την περσινή σεζόν και μια θαυμάσια σχέση με τον προπονητή μου, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς… Περιμένω πως και πώς το πότε θα αρχίσω και πάλι τα παιχνίδια, και αναζητώ μια ακόμη καλύτερη σεζόν», κατέληξε ο Λουκακού ο οποίος την περασμένη σεζόν σε 33 εμφανίσεις σκόραρε 16 φορές.

«Είναι κάτι περισσότερο από απλώς μια μεταγραφή», σχολίασε ο Ρομπέρτο Μαρτίνες και συνέχισε:

«Είναι το αποτέλεσμα μιας σκληρής δουλειάς από πολλά άτομα», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :