Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΚΑΜΠΕΛ!



Ανατροπή φαίνεται πως σημειώνεται στην υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ για τον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με τη "SportDay" ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται για φέτος στην Άρσεναλ.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμα παίκτη για να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσής του, φαίνεται πως... αλλάζουν τα δεδομένα για την παραμονή του Τζόελ Κάμπελ στους "κανονιέρηδες"!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δύσκολα θα υπάρξει χώρος για τον Κοσταρικανό διεθνή στο φετινό ρόστερ των Λονδρέζων.

Έτσι είναι πολύ πιθανό να δοθεί εκ νέου δανεικός για να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του. Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, οι ερυθρόλευκοι έχουν τον πρώτο λόγο, αφού με εκείνους κατάφερε να αναδειχθεί και να κάνει κάποια πολύ καλά ματς στο Champions League.

Δεν αποκλείεται, όμως, οι "κανονιέρηδες" να πουλήσουν τον Κάμπελ, με τη Μίλαν να είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και ταυτόχρονα ψάχνει χρήματα για να κάνει περισσότερες προσθήκες.

Ωστόσο, οι «ροσονέρι» περιμένουν χρήματα από την πώληση του Ρομπίνιο, ο οποίος απασχολεί και τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τις επόμενες μέρες θα φανεί τι θα γίνει με τον Κάμπελ και αν δοθεί δανεικός, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :