Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ!



Αποσβολωμένος ο Αλέφαντος στη στήλη του στο "", από τον "καλύτερο Ολυμπιακό των τελευταίων χρόνων" κόντρα στη Μίλαν! Οι "δεκαθλητές", η "κολόνα" και ο "έφηβος".

Αναλυτικά:

Μου το ζήτησε ο Σινάνογλου και κάθισα να δω τον Ολυμπιακό στις 3.00 μετά τα μεσάνυχτα. Κοιμήθηκα 12.30 το βράδυ, ξύπνησα στις 3 παρά, για να δω το ματς με τη Μίλαν. Και δεν πίστευαν τα μάτια μου αυτά που έβλεπα!

Ό,τι σας πω ως Αλέφαντος, δεν θα είναι υπερβολή. Ήταν ένας Ολυμπιακός να τον πιεις στο ποτήρι, δεν είναι τυχαίο το μεγάλο σκορ. Ήταν ο καλύτερος Ολυμπιακός που έχω δει τα τελευταία χρόνια! Είχα να δω τέτοιο Ολυμπιακό από κάποια ματς επί Βαλβέρδε, τότε που είχε μπροστά Μιραλάς, Τζιμπούρ, Αμπντούν και πίσω τον Ιμπαγάσα. Την ξεκώλιασε τη Μίλαν! Την εξάρθρωσε. Δεν υπήρχε Μίλαν στο γήπεδο, ήταν να την κλαις.

Τι μπακ ήταν αυτοί οι καινούργιοι ρε παιδιά, τα έχασα. Τι ταχύτητα, τι δεκαθλητές, θα ζοριστούν ο Χολέμπας με τον Σαλίνο για να παίζουν βασικοί. Τρομερός ο αριστερός μπακ, ο πιτσιρικάς ο Μαζουάκου, αλλά και ο δεξίς μπακ με το δύσκολο όνομα, ο Ελαμπντελαουί.

Μπροστά ο Ολυμπιακός έπαιζε με Παπάζογλου φορ, δεξιά τον Ντοσεβί και αριστερά τον Φουστέρ ο οποίος έκλινε προς τα μέσα για να παίρνει χώρο ο Μαζουάκου ο οποίος ανέβαινε με ταχύτητα, με πνευμόνια και φοβερό αριστερό πόδι.

Με εντυπωσίασε ο Ντοσεβί ο δεξίς εξτρέμ, ντριμπλέρ, θα δεινοπαθήσουν με αυτόν τα μπακ στην Ελλάδα. Ο συνδυασμός στο πρώτο γκολ του Ντοσεβί με τον Ντομίνγκες ήταν δώσε μου μάτια να τον ξαναβλέπω. Από την αρχή της αντεπίθεσης του Ολυμπιακού.

Ο Ντομίνγκες έκανε το καλύτερό του παιχνίδι που τον έχω δει με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τρομερές δυνάμεις. Μαέστρος.

Καταπληκτικός ο Μανωλάς, έκανε το καλύτερό του ματς στον Ολυμπιακό, ούτε ένα λάθος, τους καθάριζε, έδινε και πάσες σωστές. Σαν έφηβος έτρεχε ο Αμπιντάλ, μπορεί να παίξει εξαιρετικά το ρόλο του λίμπερο.

Ακόμα και ο Σάμαρης ήταν εξαιρετικός σε ένα ρόλο σαν τρίτος στόπερ. Μπροστά από τα σέντερ μπακ. Και μπροστά του ο Κασάμι ο οποίος ήταν πολύ καλός. Με έναν Ντομίνγκες να τον πιεις στο ποτήρι, ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου ο Ντομίνγκες, δεν είδα τέτοιον παίκτη στη Μίλαν.

Με ένα 4-4-2 ο Ολυμπιακός που γινόταν 4-5-1, αμυνόταν εξαιρετικά η ομάδα στο μισό γήπεδο όταν είχε την μπάλα η Μίλαν και έφευγε- έτσι όπως εγώ ονειρεύομαι- ταχύτατα στην αντεπίθεση.

Τέτοιο Ολυμπιακό σαν και αυτόν του α΄ ημιχρόνου θέλω να τον βλέπω και στις 4.00 τα χαράματα και στις 5.00 τα χαράματα. Ήταν συγκλονιστικός ο Ολυμπιακός στο α΄ ημίχρονο.

Ο Παπάζογλου δεν είναι ο φορ που θέλω στον Ολυμπιακό, εκεί λείπει ένας γρήγορος διεισδυτικός γκολτζής φορ από την ομάδα. Όμως βελτιώθηκε στον ΟΦΗ και τον είδα στο ματς αυτό να παίζει καλά ένα ρόλο "κολόνα", έπαιρνε τις κεφαλιές και έσπαγε την μπάλα στους άλλους οι οποίοι έπαιζαν γρήγορα και κάτω την μπάλα με ωραίους συνδυασμούς. Γύρω του ο Ντοσεβί και ο Ντομίνγκες και ο Φουστέρ και τα ακραία μπακ σίφουνες. Κάτι μπασίματα ο αριστερός μπακ, είναι και πιτσιρικάς, πολύ καλή περίπτωση αυτός, πού τον βρήκαν. Βοηθούσε στις στημένες φάσεις με τα σωματικά του προσόντα ο Παπάζογλου, μέχρι και στην άμυνα έδιωχνε.

Τρομερή άμυνα είδα με Ρομπέρτο, σούπερ τους Μανωλά-Αμπιντάλ και ακραία μπακ δεκαθλητές και γρήγορους. Όλη η άμυνα πολύ γρήγορη.

Στο β΄ ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές, έδειξε ότι έχει υλικό ο Ολυμπιακός, πήγαν καλά και τα νέα παιδιά, όμως χάλασε η χημεία. Αυτόν τον Ολυμπιακό του α΄ ημιχρόνου θέλω να βλέπω. Αν σε αυτή την ομάδα μπει ένας ταχύτατος γκολτζής φορ και ένας μεγάλος εξτρέμ θα μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στην Ευρώπη.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :