Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

«ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΡΚΙΤΣ»!

Η ιστοσελίδα "lavozdegalicia.es" (σ.σ Φωνή της Γαλικίας) με σημερινό της δημοσίευμα δε θεωρεί... τελειωμένη την υπόθεση του Μπόγιαν Κρκιτς για την Λα Κορούνια και αναφέρει ότι η Ντεπόρ πιέζει Μπαρτσελόνα και Μπόγιαν προκειμένου ν'ανακοινώσουν την τελική τους απόφαση και να τους γίνει γνωστό αν θα δεχτούν την πρόταση που τους έχουν κάνει! 

Οι διαπραγματεύσεις έχουν φτάσει στην τελική ευθεία τους και μέσα στις επόμενες ώρες ή το πολύ μέρες, ο παίκτης πρέπει να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του και να ανακοινώσει εάν θα αποδεχθεί την προσφορά της Ντεπορτίβο, αν και για κάθε ενδεχόμενο η άνθρωποι της Λα Κορούνια εξετάζουν κι άλλες επιλογές, για την  περίπτωση που επιλέξει να μην πάει στην Γαλικία ο παίκτης.

Το δημοσίευμα συνεχίζει και αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του παίκτη, η προσφορά του Ολυμπιακού δεν έχει πείσει ακόμα τον παίκτη που δείχνει αναποφάσιστος, ενώ επισημαίνει ότι υπάρχει και η Στόουκ με την πολύ καλή πρόταση που έχει καταθέσει. 

Η Λα Κορούνια είναι πρόθυμη να συμφωνήσει με τις απαιτήσεις του παίκτη σε ότι αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου του αν και του έχει κάνει πρόταση για 4ετές συμβόλαιο με περισσότερα από 1 εκ ευρώ το χρόνο! 

Ο Βίκτορ Φερνάντεθ θέλει να φέρει τον παίκτη στο "Ριαθόρ" και του έχει εξηγήσει στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαν στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ότι θα είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος του στην ομάδα.

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει ότι όσο δεν αποφασίζει ο Μπόγιαν, η Λα Κορούνια στρέφει το βλέμμα της στον Κολομβιανό επιθετικό Τεόφιλο Γκουτιέρες που παίζει στην Ρίβερ Πλέιτ...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :