Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΠΗΓΕ... ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ Ο ΧΑΛΙΛΧΟΤΖΙΤΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!



Στις μεταγραφικές προτεραιότητες του νεοφερμένου προπονητή της Τραμπζονσπόρ, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, περιλαμβάνεται το όνομα του Κώστα Μήτρογλου.

Τα Τούρκικα ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Χαλίλχοτζιτς έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτηση του διεθνή φορ θεωρώντας πως μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Μάλιστα οι διοικούντες την Τραμπζονσπόρ έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Φούλαμ προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για την μεταγραφή του "πιστολέρο" στην ομάδα της Μαύρης Θάλασσας.

Οι Τούρκοι παράλληλα σημειώνουν πως οι "κότατζερς" έχουν ζητήσει πίστωση χρόνου προτού δώσουν την οριστική απάντηση για την υλοποίηση της μεταγραφής του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού.

Ο Χαλίλχοτζιτς θεωρεί πως ο Μήτρογλου μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την Τραμπζονσπόρ χάρη στη δεινότητα του στο σκοράρισμα με τους Τούρκους να εμφανίζονται διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν οικονομικά τη Φούλαμ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :