Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΤΟ... «ΓΥΡΙΣΕ» ΣΤΟ ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ Ο ΦΑΛΚΑΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Αφού δεν είναι ακόμα έτοιμος να παίξει ποδόσφαιρο, ο Ρανταμέλ Φαλκάο το... «γύρισε» στο μπέιζμπολ, δείχνοντας πως έχει κι εκεί ταλέντο.

Βέβαια παραλίγο να προκαλέσει ένα ατυχηματάκι αλλά… τη γλίτωσε.

Έχοντας μείνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου λόγω σοβαρού τραυματισμού, εκεί όπου η Κολομβία εντυπωσίασε, ο Ρανταμέλ Φαλκάο είπε να δοκιμάσει και κάτι... διαφορετικό.

Φυσικά μπορεί να μην βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης, ώστε να επιστρέψει στα γήπεδα, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον 28χρονο επιθετικό να δοκιμάσει την τύχη του στο άθλημα του μπέιζμπολ.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Μονακό ανέλαβε τον ρόλο του μπάτερ (ροπαλοφόρος), βάζοντας έναν άνθρωπο του συλλόγου να κάνει τον πίτσερ (ρίπτης), αποδεικνύοντας σε όλους πως το... "έχει" και αυτό το άθλημα.

Πρώτη μπαλιά… ψηλά, δεύτερη… χαμηλά, η τρίτη όμως ήταν η... «φαρμακερή», καθώς ο Φαλκαό παραλίγο να χτυπήσει κατακέφαλα τον κακόμοιρο άντρα που για καλή του τύχη είχε καλά αντανακλαστικά και την απέφυγε τελευταία στιγμή!

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :