Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

«ΤΡΑΜΠΑ»... ΧΟΛΕΜΠΑΣ - ΤΑΪΒΟ!



Οι Τούρκοι συντηρούν το όνομα του Χοσέ Χολέμπας στην επικαιρότητα, μιλώντας για... «τράμπα» του διεθνούς μπακ με τον Ταϊβό:

Τον περασμένο Μάιο είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας το σενάριο... ανταλλαγής του Ταγιέ Ταϊβό της Μπούρσασπορ με τον Χοσέ Χολέμπας του Ολυμπιακού.

Η Fanatik επαναφέρει το θέμα με σημερινό της δημοσίευμα ενώ στον τουρκικό Τύπο έχουν φιλοξενηθεί και δηλώσεις του προπονητή της Μπούρσασπορ, Σενιόλ Γκιουνές, ο οποίος ισχυρίζεται ότι... «παρά το ενδιαφέρον ομάδων από την Αγγλία και την Ισπανία θα προσπαθήσουμε να τον αποκτήσουμε. Το οικονομικό σκέλος δεν είναι πρόβλημα».

Οι Τούρκοι δεν ...φημίζονται για την εγκυρότητά τους, βέβαια, σε ένα σενάριο που ούτως ή άλλως δεν μοιάζει και πολύ ρεαλιστικό.

Την περίπτωση του Χολέμπας πάντως φέρεται να επανεξετάζει η Μπεσίκτας, αναθερμαίνοντας το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :