Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

«ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΓΚΡΕΣ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΟΝΙΜΑ»



Νέα δημοσιεύματα υπάρχουν στον μεξικάνικο Τύπο για το μέλλον του Άλαν Πουλίδο, που εμπλέκουν ακόμα περισσότερο τη ήδη μπλεγμένη ιστορία του.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «am.com.mx» αναφέρει πως ο 23χρονος επιθετικός προπονήθηκε σήμερα κανονικά, μιας και χθες είχε συνάντηση με τη διοίκηση της Τίγκρες και συμφώνησαν να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της ομάδας. Μάλιστα, αναφέρεται πως τελικά η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό δεν θα... ολοκληρωθεί, μιας και έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια.

«Ο επιθετικός Άλαν Πουλίδο επέστρεψε το πρωί στις προπονήσεις της Τίγκρες και έτσι μπαίνει ένα τέλος στο σίριαλ με τον παίκτη. Ο Πουλίδο δεν προπονήθηκε τις τελευταίες τέσσερις μέρες και δεν έπαιξε με την Άτλας, αλλά τώρα φαίνεται πως επέστρεψε μόνιμα και μάλλον υπολογίζεται για το παιχνίδι με την Λεόν. Ο νεαρός φάνηκε να είναι κοντά στον Ολυμπιακό από την Ελλάδα, αλλά δεν υπήρξε ποτέ επίσημη πρόταση και επειδή ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, θα μείνει με την ομάδα.

Ο παίκτης είχε χθες συνάντηση με τη διοίκηση και αποφασίστηκε να ενσωματωθεί ξανά στην ομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :