Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΜΙΤΣΕΛ : ΑΞΙΖΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μίτσελ μετά τον αγώνα με τη Λίβερπουλ κια θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός άξιζε κάτι παραπάνω, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει σύνθημα... νίκης στον τελευταίο αγώνα του ομίλου με την Μάντσεστερ Σίτι :

«Πιστεύω πως ναι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Η αλήθεια είναι πως εάν σκεφτούμε τον αριθμό των ευκαιριών μας αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κοιτάξουμε ακόμα. Η ομάδα όμως έχει κάνει δουλειά και είμαστε ευχαριστημένοι. Αν νικούσε ο Ολυμπιακός σήμερα δεν θα ήταν παράξενο».

Για το κακό ξεκίνημα αλλά και την συνέχεια του τουρνουά, σχολίασε : «Το κακό ξεκίνημα δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει από το Α' μέρος. Πιστεύω πως θα δυσκολέψουμε την Σίτι. Ήρθαμε εδώ για να αγωνιστούμε. Θέλουμε να πάμε στο Μαϊάμι για τον τελικό».
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :