Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΚΡΚΙΤΣ ΣΤΗ ΣΤΟΟΥΚ...



Δεν έχουν πάψει να... ελπίζουν στην Στόουκ για την απόκτηση του Μπόγιαν Κρκιτς, αν και όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Παραμένουν αισιόδοξοι στην Στόουκ, έστω και... συγκρατημένα, για την υπόθεση του Μπόγιαν Κρκιτς.

Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα μπορεί να λέγεται πως βρίσκεται ένα βήμα από την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στο Θρύλο, όμως οι Άγγλοι, που έχουν εκδηλώσει εδώ και καιρό έντονο ενδιαφέρον, δεν χάνουν την ελπίδα τους, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του προπονητή του συλλόγου, Μαρκ Χιουζ, σε ΜΜΕ του Νησιού.

Ο Βρετανός τεχνικός τόνισε πως πρέπει να υπάρχει υπομονή για λίγες μέρες ακόμη, μέχρις ότου να αποφασίσει ο παίκτης. Ενώ δεν παρέλειψε να… αποκαταστήσει τη φήμη του ποδοσφαιριστής λέγοντας πως δεν είναι τελειωμένος, παρ' ότι είχε πολλούς δανεισμούς τα τελευταία χρόνια.

«Δεν έμαθα τίποτα το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Πιθανότατα θα μάθουμε νεότερα σύντομα. Είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής που έχει αποδείξει την πραγματική του αξία αγωνιζόμενος σε τοπ επίπεδο. Ναι έχει χάσει κάπως το... δρόμο του, όμως κανείς δεν παίζει 100 και περισσότερα παιχνίδια στην Μπαρτσελόνα αν δεν έχει την απαιτούμενη ποιότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «πότερς».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :