Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝ, ΑΛΛΑ...



Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει τον Ντέρικ Μπράουν, έκανε μία ασύλληπτη για τα δεδομένα πρόταση, αλλά δεν ήταν ικανή να πείσει τον Αμερικανό της Λοκομοτίβ.

Από την αρχή του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός ζητούσε ποιότητα στη θέση «4», ήθελε κάποιον εξίσου καλό με τον Γιώργο Πρίντεζη ώστε να προσθέσει εμπειρία. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ την πρώτη του σεζόν ήταν αρκετά ασταθής (λογικό βέβαια για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα) και έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρισκόταν σε αναζήτηση καλύτερης λύσης.

Ο Ολυμπιακός πριν περίπου 20 μέρες ενημέρωσε επίσημα τόσο την Λοκομοτίβ Κουμπάν όσο και τον ατζέντη του Ντέρικ Μπράουν πως επιθυμούν να τον αγοράσουν αφού ο Αμερικανός δεσμεύεται με συμβόλαιο. Οι ερυθρόλευκοι γνώριζαν πως για έναν τόσο ικανό παίκτη όφειλαν να... ξηλωθούν και η τελική τους προσφορά ήταν συμβόλαιο 2 ετών στον παίκτη αντί 2.500.000 δολαρίων συνολικά και 400.000 στην Λοκομοτίβ Κούμπαν (ο παίκτης δεν είχε ρήτρα), σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr".

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» αρκετά στο γεγονός ότι η Λοκομοτίβ θα παίξει στο Eurocup και όχι στην Ευρωλίγκα, ωστόσο ο Ντέρικ Μπράουν δε δέχτηκε αφού ζητούσε πολλά περισσότερα (ξεκίνησε από τα 4.000.000 δολάρια για δύο χρόνια και τελικά έφτασε στα 3.400.000 δολάρια για το ίδιο χρονικό διάστημα).

Τα συγκεκριμένα χρήματα ήταν αδύνατο να τα φτάσει ο Ολυμπιακός και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το φλερτ με ένα από τα καλύτερα «τεσσάρια».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :