Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ... ΒΑΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ Η ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ!



Η Νεπτούνας Κλαϊπέντα προχώρησε σε μία ακόμη ανανέωση κρατώντας το βασικό κορμό με την ομάδα που την οδήγησε στην Ευρωλίγκα.

Η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους της Ευρωλίγκας είναι αποφασισμένη να κρατήσει το βασικό κορμό που την οδήγησε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και σε αυτό το πλαίσιο ανανέωσε και τον Μιντάουγκας Γκιρτζιούνας.

Ο 25χρονος πόιντ γκαρντ μετά την ανανέωση του συμβολαίου του τόνισε... «έμεινα στη Νεπτούνας για πολλούς λόγους. Πρώτος και καλύτερος η συμμετοχή μας στην Ευρωλίγκα την εμπειρία της οποίας θέλω να βιώσω. Ακολούθως η ομάδα αποτελείται από εξαιρετικούς ανθρώπους και έχει καταπληκτικούς φιλάθλους».

Να θυμίσουμε πως ήδη έχουν ανανεώσει στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας οι Μαρτίνας Μαζέικα και Σίμας Γκάλντικας ενώ συμβόλαιο έχει και ο Βιτάουτας Σαρακάουσκας, όπως σας έχουμε ενημερώσει.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :