Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ!

Αν ήμουν για... μία μέρα ένας από τους δύο Αγγελόπουλους,-δε με νοιάζει αν θα ήμουν ο αριστερά ή ο... δεξιά στη φωτο- θα έκλεινα ΑΜΕΣΑ τον Ντάνιελ Χάκετ μετά την τιμωρία του με 5 μήνες από την Ιταλική ομοσπονδία και εφόσον δεν παραμείνει στην Αρμάνι.

Βολεύει... οικονομικά το γεγονός ότι θα παίζει στην Ευρωλίγκα μόνο μέχρι τον Φεβρουάριο...

Το ποσό που θα χρειαστεί για ν'αποκτηθεί θα είναι... μηδαμινό μπροστά στην πραγματική του αξία, αφού δε μπορεί να προσφέρει στο πρωτάθλημα της χώρας. Μιλάμε για παίκτη ηγέτη, που μπορεί να παίξει  "1" και "2" άριστα, ενώ δεν είναι... λίγος ούτε για τη θέση "3".

Σκόρερ, οργανωτής, τρομερός αμυντικός με απίστευτη ενέργεια και ταχύτητα, πολύ καλό drive ενώ και στο σουτ δεν υστερεί καθόλου (ποσοστό στην Ευρωλίγκα κοντά στο 35%). Ούτε 27 χρονών, με 1.98 μ. ύψος και με εμπειρία τριών χρόνων στην Ευρωλίγκα! 

Ίσως και μία προετοιμασία για το... αύριο, όταν ο Βασίλης Σπανούλης θα πρέπει να παίζει λιγότερο χρόνο προκειμένου ν'αντεπεξέλθει στον αγωνιστικό γολγοθά... 

* Και για να εκμεταλλευτώ πλήρως αυτή τη μία μέρα... θα έκανα τα πάντα για ένα 4-5αρι και θα... άνοιγα το δρόμο στον Σίμονς, μην του στερήσω την Τουρκία που τόσο θέλει να επισκεφθεί... Με αυτές τις δύο κινήσεις, για μένα ο Ολυμπιακός έχει καπαρωμένη θέση στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης (τουλάχιστον). Και δε μιλάμε για... εξωφρενικά ποσά που δεν συμβαδίζουν με την Ελλάδα που ζούμε, μόνο μία μικρή δόση... τρέλας είναι αρκετή!  


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :