Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΝΤΟΥΡΜΑΖ : ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ...



Ο Τζίμι Ντουρμάζ με δηλώσεις που έκανε στην τουρκική ιστοσελίδα «sporx.com», επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε πως υπάρχουν επαφές με τους ερυθρόλευκους, ωστόσο όπως τόνισε δεν υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Παράλληλα το δημοσίευμα αναφέρει, πως αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα, με σκοπό να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη συνέχεια το νέο του συμβόλαιο στο Θρύλο.

Μάλιστα, το τουρκικό δημοσίευμα, κάνει λόγο πως η Γκεντσλερμπιρλιγκί θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Δεν είναι μυστικό ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα. Όμως δεν είναι αλήθεια πως έχω ήδη υπογράψει. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :