Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

«ΠΟΡΤΑ» ΑΠΟ ΤΟΥΡΕ!



Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέγγισε τον Γιάγια Τουρέ, γνωρίζοντας ότι ο Ιβοριανός χαφ δεν είναι ευχαριστημένος στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε ...αρνητική απάντηση στους «κόκκινους διαβόλους», διότι θέλει να πάρει μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τη «Daily Star».

Το βρετανικό ΜΜΕ, που δεν θεωρείται πάντως από τα πιο έγκυρα, σε σημερινό του δημοσίευμα, αναφέρει ότι η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να κάνει το... μεγάλο κόλπο, να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να πάρει τον καλύτερο παίκτη της «θορυβώδους» γειτόνισσας.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ, ενημέρωσαν τον Τουρέ ότι είναι μέσα στους παίκτες που τους ενδιαφέρουν αλλά εκείνος ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να γίνει... «κόκκινος διάβολος», διότι τον ενδιαφέρει μια μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν, μια ομάδα για την οποία ο Ιβοριανός έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια.

Οι σχέσεις του Τουρέ με τη Σίτι έχουν ταραχτεί τους τελευταίους μήνες εξαιτίας των περιστατικών όπου οι «πολίτες» λέγεται ότι ξέχασαν τα γενέθλια του Ιβοριανού και του ότι δεν τον άφησαν να επισκεφθεί τον άρρωστο αδερφό του, ο οποίος τελικά πέθανε, όταν ο πρώην ερυθρόλευκος άσος βρισκόταν στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :