Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

«ΒΟΜΒΑ ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΣΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ»!



Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας, «sporx.com» ο Σουηδός διεθνής, Τζίμι Ντουρμάζ, είναι μία ανάσα από την Μπεσίκτας συνιστώντας, όπως αναφέρεται, επιλογή... Μπίλιτς.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως ο παίκτης αρνήθηκε πρόταση του Ολυμπιακού τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι τα είχαν βρει με την Γκεντσλέρ περίπου στα 2,5 εκατ. ευρώ και ενώ αρχικά υπήρχε μεταξύ τους διαφορά περίπου 1,5 εκατ. ευρώ. Υπογραμμίζουν, όμως, πως τελικά ο παίκτης αρνήθηκε την πρόταση του Θρύλου ελέω χρονικής διάρκειας συμβολαίου, αλλά και αποδοχών τονίζοντας πως ο Ντουρμάζ ήθελε συμβόλαιο άνω των τριών ετών.

Ετσι ο παίκτης φαίνεται να κατευθύνεται προς την Μπεσίκτας, η οποία ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Γκεντσλέρ, αλλά και του Ντουρμάζ προσφέροντας του αποδοχές που θα ξεπερνούν συνολικά τα τέσσερα εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, σε στήλη gossip σε τουρκική εφημερίδα αναφέρεται πως θα είναι σημαντική και η προμήθεια που θα λάβει ο ατζέντης του παίκτη, Μάρτιν Νταλίν και λέγεται πως θα ξεπερνά τις 250.000 ευρώ...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :