Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΤΑ... ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΤΟΥΡΕ!



Παρόλο που πριν μερικές εβδομάδες φαινόταν ότι θα βρεθεί σχεδόν σίγουρα εκτός... «Etihad», ο Γιάγια Τουρέ δήλωσε ότι... «όλα είναι τέλεια» και μένει στην Μάντσεστερ Σίτι!

«Υπήρξε μεγάλη φημολογία αλλά η ομάδα ήταν πάντα καλή με εμένα και την οικογένειά μου. Θέλω να πω ότι πάντα τιμώ το συμβόλαιό μου και θα μείνω εδώ όσο το δυνατόν περισσότερο, δεν σκέφτομαι αυτά που ακούγονται για το ότι θα φύγω. Για τους οπαδούς, για όσα έχουν κάνει για μένα και για την ομάδα, νιώθω την ανάγκη να πω ότι είναι μεγάλη ευχαρίστηση να συνεχίσω εδώ και να απολαύσω την επόμενη σεζόν. Ολα είναι τέλεια τώρα. Υπήρξε έντονη φομολογία που με έστελνε εκτός, με έστελναν παντού» ήταν τα λόγια του Ιβοριανού πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, που είναι 100% κόντρα σε όσα έβγαιναν προς τα έξω από την πλευρά του τις προηγούμενες εβδομάδες.

«Εχει συμβόλαιο και θα δουλέψει πολύ σκληρά, ελπίζω ότι την επόμενη σεζόν θα είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας» είπε ο μάνατζέρ του, Ντιμίτρι Σέλουκ.

«Ελπίζω ότι από εδώ και πέρα θα είναι όλοι φιλικοί μαζί του».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :