Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ... «ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ» Ο ΠΑΟ!

Ρε τι τραβάμε καλοκαιριάτικα κα σε καθημερινή βάση...

Από τη μία έχουμε τον Μπαρτζώκα να κρατάει τους Πέτγουεϊ - Σίμονς και να ταξιδεύει στην Αμερική και τη summer league για να δει... περιπτώσεις παικτών (μπορούμε να το πούμε και κινήσεις... απελπισίας), μιλάει και με τον... Μπράμος και στο τέλος τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι κατέληξε στον... Μπάικς, που είχε καταλήξει και... πριν πάει στην Αμερική, αλλά δεν είναι "ακριβώς" αυτό που ψάχνουμε!

Από την άλλη, όλοι λένε ότι δεν υπήρχαν καλοί ψηλοί για να αντικατασταθούν Πέτγουεϊ και Σίμονς και εννοούν προφανώς στην... τιμή που θέλουμε εμείς. Από την άλλη πάλι, μας ενημερώνουν ότι οι κοντοί... αφθονούν, αλλά εμείς εκεί, στον Μπάικς που δε μας πολυ-γεμίζει το μάτι! Για 2-3αρια δε το συζητάμε! Εκεί και αν έχει πέσει... περονόσπορος! Που να βρεθούν τέτοια εποχή... Φταίνε και αυτοί οι... "άτιμοι" οι Τούρκοι και οι Ρώσοι που ρίχνουν λεφτά με τη σέσουλα! Όταν τα ρίχναμε εμείς βέβαια, δε μας έφταιγε κανείς, ήταν όλα καλά...

Από την άλλη, έχουμε και τους αντικειμενικούς με τον... Κόνιαρη, που είναι και αυτός νέος Διαμαντίδης  (μετα τον... Λουντζή), άρα ο ΠΑΟ στο επόμενο πρωτάθλημα και στην επόμενη Ευρωλίγκα θα παίζει με... 3 "Διαμαντίδηδες"! Φανταστείτε πόσες... βολές θα εκτελεί ο βάζελος σε κάθε αγώνα. Διαμαντίδης... Χ 3! Καήκαμε... Αφήστε που έχει πάρει και το... άρμα μάχης τον Μπατίστα! 

Ας μην το... τραβήξουμε περισσότερο, χρόνος υπάρχει άλλωστε προκειμένου να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει στην ομάδα μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και στο τέλος οι Αγγελόπουλοι θα μας εκπλήξουν ευχάριστα, αλλιώς... 




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :