Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ!



Ο Θρύλος πέταξε από τη Νέα Υόρκη στο Τορόντο, όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής αγωνίζεται στο εναρκτήριο παιχνίδι του εφετινού ICC!

Το ταξίδι… συνεχίζεται! Για την ακρίβεια, είναι ακόμη στην αρχή του! Ο Ολυμπιακός μας βρίσκεται στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και από το αμερικανικό έδαφος, όπου βρέθηκε χθες και προχθές, ταξιδεύει (μέσω αέρος) για τον Καναδά! Εκεί, στο Τορόντο, θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι για το φετινό ICC, με αντίπαλο τη Μίλαν!

Η αποστολή του Ολυμπιακού (με τον Κώστα Φορτούνη στις τάξεις της πλέον) άφησε το ξενοδοχείο στο New Jersey, όπου διέμενε τις δύο προηγούμενες ημέρες και με πούλμαν πήγε στο αεροδρόμιο Newark. Από εκεί αναχώρησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα) για το αεροδρόμιο Landmark Aviations (ιδιωτικό terminal).

Οι παίκτες ευδιάθετοι για τη σπουδαία πρόκληση που ανοίγεται μπροστά τους, απόλαυσαν την πτήση και χαλάρωσαν για λίγη ώρα, αφού το πρόγραμμα μπροστά τους είναι… φορτωμένο! Από προπονήσεις, αγώνες και φυσικά events, τα οποία στόχο έχουν το να βοηθήσουν την προώθηση του ονόματος του Θρύλου στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Στο Τορόντο οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, αλλά και όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα, αφίχθησαν το ξενοδοχείοTrump, για ξεκούραση. Εκεί τους υποδέχθηκαν ομογενείς από τον Καναδά, οι οποίοι παρέδωσαν μία ανθοδέσμη στον προπονητή κ. Μίτσελ και ευχήθηκαν καλή επιτυχία και καλή σεζόν στην ομάδα μας!

Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση (19:00 τοπική ώρα) και αύριο Πέμπτη η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο μεγάλο ματς του Θρύλου στο ICC, με αντίπαλο τη Μίλαν!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :