Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΟΑΚΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ



Την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες ανάσες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, έχουν οι Έλληνες διεθνείς.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επέστρεψε σήμερα (29/07) στην Αθήνα από το Καρπενήσι, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη συμμετοχή του στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης, άφησε ελεύθερους το απόγευμα τους παίκτες του και αύριο (30/07) τους παραχώρησε ρεπό, για να αποφορτιστούν. Από την επομένη (31/07), πάντως, τους περιμένει και πάλι κανονικά στο ΟΑΚΑ, για να συνεχίσουν το προπονητικό πρόγραμμά τους με διπλή μάλιστα προπόνηση.

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της η Εθνική Ελλάδας θα δώσει και φιλικούς αγώνες, αρχής γενομένης επί γαλλικού εδάφους. Οι διεθνείς μας θα παίξουν στο διεθνές τουρνουά του Πο, στο πλαίσιο του οποίου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη Σερβία, την Κροατία και την οικοδέσποινα Γαλλία.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :